LAATSTE NIEUWS

Berichten van lief en leed vindt u hier.

Zondag 27 september om 09.30 uur : (online) viering vanuit de Levensbron
Te beluisteren via kerkomroep.nl.
Of met beeld en geluid via kerkdienstgemist.nl

Gelukkig mogen er weer gemeenteleden aanwezig zijn bij de vieringen en is ook samenzang, zij het heel beperkt, weer mogelijk. We volgen daarbij de richtlijnen van RIVM en PKN. Samenzang wordt daarnaast vervangen door andere muzikale invullingen.

Voorganger in de dienst: Anne-Mieke van Oost-Reiber
Klik hier voor de Liturgie van 27 september

We volgen de richtlijnen van de overheid en de PKN. Dit betekent dat gemeenteleden weer aanwezig mogen zijn bij ‘kerkdiensten’. We willen het rustig opbouwen, er mogen 50 gemeenteleden aanwezig zijn. U kunt zich aanmelden in de week voorafgaand van de zondagse dienst op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur bij Toos Smit (tel.06-29516331 of toos.smit30@gmail.com) of Rita Stok (06-53750608 of rita.stok@gmail.com). U moet zich wel aan een aantal regels houden. Deze vindt u hier

Het uitgebreide gebruiksplan vindt u hier

Pinksteren gezinsontmoeting

Zondag 31 mei was het Pinksteren. Gezinnen van de Gezinsontmoeting vierden dit thuis met een tas vol materialen die ze de dag ervoor in de kerk ophaalden. 
Het was dus een Gezinsontmoeting @ home. Er werd geverfd, geplakt, gekleid en geknutseld. Kinderen en jongeren maakten kaarten voor langdurig en/of chronisch zieken. Misschien kreeg u ook wel een zelfgemaakte kaart? De jongeren hadden een wedstrijd wie de mooiste vulkaan en -uitbarsting maakte. Familie Ruinard maakte de winnende vulkanen. Bekijk hier hun winnende filmpje.
Van alle foto’s en filmpjes heeft Tibbe een mooie impressie gemaakt. Bekijk hier de impressie van de Gezinsontmoeting @ home. 

De jongeren van de Levensbron hebben een video boodschap gemaakt voor u/jou. Klik hier.

Tips voor geloofsopvoeding thuis. klik hier

Mededelingen

Om de snelheid van verspreiding van de pastorale brieven en andere berichten te vergroten, willen we u vragen om uw email-adres door te geven op ledenadministratie@levensbron.nl 

De kerkenraad probeert het ‘gemeente zijn’ in de huidige situatie zo goed mogelijk vorm te geven. U heeft 3 x een brief van de kerkenraad en een overdenking van ds. Martin de Geus ontvangen. (brieven en overdenkingen zijn ook terug te lezen op deze website)

Tot 1 september a.s. zijn er geen activiteiten in de kerk.

U kunt elke zondagmorgen op televisiezender NPO2 om 9.20 uur een viering meebeleven.
Ook wordt via Radio Ridderkerk elke zondag om 09.30 uur een kerkdienst uitgezonden. 

De kerkzaal van de Levensbron is wel elke zaterdag van 10.00 – 12.00 uur open. U kunt elkaar ontmoeten en een praatje maken. Afstand van 150 cm tussen personen wordt strikt aangehouden.

Dit bericht is geplaatst in Levensbron. Bookmark de permalink.