LAATSTE NIEUWS

Berichten van lief en leed vindt u hier.

Zondag 29 november 09.30 uur : (online) dienst vanuit de Levensbron. 
Te beluisteren via kerkomroep.nl.
Of met beeld en geluid via kerkdienstgemist.nl

Eerste Advent
LAATSTE NIEUWS       

Ik open mijn ziel en vul de schaal van mijn leven met verwachting en hul mij in kleuren en geuren van hoop. Ontsteek het eerste licht, dat daagt in het Oosten. 
Hemel en aarde raken verbonden. Mensen wereldwijd herkennen elkaar in het teken van de vijgenboom; nieuw leven breekt door, kome wat komt.

Gelukkig mogen er weer gemeenteleden aanwezig zijn bij de vieringen. Wij vragen u om bij kerkbezoek een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek. Als u op uw plaats zit, mag het mondkapje af. Helaas is samenzang (voorlopig) niet mogelijk. We volgen daarbij de richtlijnen van RIVM en PKN. Samenzang wordt vervangen door andere muzikale invullingen.

Voorganger in de dienst: Anne-Mieke van Oost-Reiber
Klik hier voor de Liturgie van 29 november

We volgen de richtlijnen van de overheid en de PKN. Dit betekent dat gemeenteleden aanwezig mogen zijn bij ‘kerkdiensten’. Er mogen 30 gemeenteleden aanwezig zijn. U kunt zich aanmelden in de week voorafgaand van de zondagse dienst op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur bij Toos Smit (tel.06-29516331 of toos.smit30@gmail.com) of Rita Stok (06-53750608 of rita.stok@gmail.com). U moet zich wel aan een aantal regels houden. Deze vindt u hier

Het uitgebreide gebruiksplan vindt u hier

 

Mededelingen

Om de snelheid van verspreiding van de pastorale brieven en andere berichten te vergroten, willen we u vragen om uw email-adres door te geven op ledenadministratie@levensbron.nl 

Voorlopig zijn er geen activiteiten in de kerk.

U kunt elke zondagmorgen op televisiezender NPO2 om 9.20 uur een viering meebeleven.
Ook wordt via Radio Ridderkerk elke zondag om 09.30 uur een kerkdienst uitgezonden. 

De kerkzaal van de Levensbron is wel elke zaterdag van 10.00 – 12.00 uur open. U kunt elkaar ontmoeten en een praatje maken. Afstand van 150 cm tussen personen wordt strikt aangehouden.

Dit bericht is geplaatst in Levensbron. Bookmark de permalink.