MEDEDELINGEN IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS

De kerkenraad probeert het ‘gemeente zijn’ in de huidige situatie zo goed mogelijk vorm te geven. U heeft een al tweemaal een brief van de kerkenraad en een overdenking van ds. Martin de Geus ontvangen. (brieven en (gesproken) overdenkingen zijn ook terug te lezen op deze website)

We volgen nog steeds de richtlijnen van de overheid en de PKN. Dit betekent dat de kerkdiensten voorlopig niet doorgaan (waarschijnlijk t/m 1 juni a.s.)

Ook alle andere activiteiten en bijeenkomsten in de kerk gaan voorlopig niet door, waaronder de vrijdagavondgebedsdiensten. Voor deze diensten was al een liturgie beschikbaar. Van deze liturgie kunt u desgewenst hier kennisnemen. Mooi ter aanvulling op hetgeen is opgenomen in het 40-dagenboekje.

Het is wel mogelijk om via internet naar een kerkdienst luisteren. Bijvoorbeeld via https://www.mijnkerk.nl/blog/kijk-live-mee-met-de-coronaviering.
Via www.kerkomroep.nl zijn de kerken die wel open zijn te beluisteren. Van alle kerken zijn ook eerder gehouden diensten te beluisteren. Ook van onze kerk zijn er diensten te vinden vanaf september 2019. U kunt deze op elk gewenst tijdstip beluisteren. 
Ook kunt u elke zondagmorgen op televisiezender NPO2 om 9.20 uur een viering meebeleven.
Tenslotte wordt ook via Radio Ridderkerk elke zondag om 09.30 uur een kerkdienst uitgezonden. 

Ook kunt u via Radio Ridderkerk iedere maandag, woensdag en vrijdag een woord ter bemoediging, van ds. Martin de Geus, beluisteren. Uitzending vindt plaats rond 11.00 uur en 18.00 uur. 

De kerkzaal van de Levensbron is wel elke zaterdag van 09.30 – 12.00 uur open als stiltecentrum, voor gebed of het aansteken van een lichtje. Afstand van 150 cm tussen personen wordt strikt aangehouden.

Dit bericht is geplaatst in Levensbron. Bookmark de permalink.